Blog

11-04-2020

Jeg har fået et gækkebrev og gættede forkert🤭 det kostede et påskeæg til en lille skovmus. 
det var så dejligt at hilse på den lille familie igen 😄 vi gik rundt i haven og fik snakket lidt sammen. 

God påske 🙂

08-04-2020

Så har vi igen mulighed for besøg, her er to ledige pladser.

Så mangler du pasning så kik forbi og se stedet her, måske det er stedet for dig.
Vi er meget ude i den friske luft, det mindsker risikoen for sygdomme også corona.

Her er høns og hunde, vi har heste og køer som naboer og haven er stor og spændende, her kan børn udfolde sig frit og sikkert. 

 

02-04-2020

Da landet jo er delvist lukket ned, har vi her som i andre familier, en opgave med børnebørn der jo også er hjemsendte. Her hos mig kommer der 3 børn næsten hver dag, alderen er 5 - 12 år så det er lidt af en udfordring, når alles behov skal dækkes ind. Heldigvis kommer der skole opgaver til den ældste, så resten af dagen kan gå med mormorskole ting og vi laver mange sjove, hyggelige og lærerige ting.

Vi har lavet påskepynt og malerier, vi går lange ture og lære om natur og miljø, vi er i gang i haven og lære her lidt om den mad vi i år vil dyrke. Her samles æg fra hønsene og de får mad, og så fik vi lidt hestegødning, det skulle jo køres på jorden.

Jeg håber at i alle får tiden til at gå på fornuftig vis.

 

pas på jer selv og hinanden, så ses vi på den anden side.....

25-02-2020

😮 
vi har vand i kælderen men ikke i hanerne, der er mudder over alt ude i haven, så vi nyder at kunne lege indenfor og bygger togbaner i spændende former og vi bruger alle skinnerne  🙃

 

01-02-2020

Jeg har besluttet at forsøge mig med en udvidelse af aldersgruppen, så nu arbejdes der på at få rammerne til at passe til de 0 - 6 årige. 

Det kræver lige lidt planlægning, der skal være udfordringer til både de små men bestemt også de ældre børn, haven må have aktiviteter til alle og legetøjet skal  være anderledes.....

Den ene lille skovmus har nu kun et par måneder tilbage her, det er lidt vedmodigt også fordi jeg faktisk elsker mit arbejde og tror på det gode i en stille start, med nærværende voksne, ro, regel mæssighed og en tryg og kærlig guiding.

Vi har nu fået flere høns i haven, og der er igen hvalp i huset, begge dele nydes til fulde af alle der kommer her i huset.