Blog

20-04-2020

Når nu jeg ikke har så meget andet at lave, er jeg gået i gang med at lave et nyt lidt mere lukket legeområde til børnene, der er købt ny sandkasse og legehuset får en makeover, så skal der nyt legetøj til og alt bliver hegnet ind.

Jeg går og glæder mig til at komme i gang igen, og fru silkehøne ruger på 8 æg, så måske der er små kyllinger på vej.

 

11-04-2020

Jeg har fået et gækkebrev og gættede forkert🤭 det kostede et påskeæg til en lille skovmus. 
det var så dejligt at hilse på den lille familie igen 😄 vi gik rundt i haven og fik snakket lidt sammen. 

God påske 🙂

08-04-2020

Så har vi igen mulighed for besøg, her er to ledige pladser.

Så mangler du pasning så kik forbi og se stedet her, måske det er stedet for dig.
Vi er meget ude i den friske luft, det mindsker risikoen for sygdomme også corona.

Her er høns og hunde, vi har heste og køer som naboer og haven er stor og spændende, her kan børn udfolde sig frit og sikkert. 

 

02-04-2020

Da landet jo er delvist lukket ned, har vi her som i andre familier, en opgave med børnebørn der jo også er hjemsendte. Her hos mig kommer der 3 børn næsten hver dag, alderen er 5 - 12 år så det er lidt af en udfordring, når alles behov skal dækkes ind. Heldigvis kommer der skole opgaver til den ældste, så resten af dagen kan gå med mormorskole ting og vi laver mange sjove, hyggelige og lærerige ting.

Vi har lavet påskepynt og malerier, vi går lange ture og lære om natur og miljø, vi er i gang i haven og lære her lidt om den mad vi i år vil dyrke. Her samles æg fra hønsene og de får mad, og så fik vi lidt hestegødning, det skulle jo køres på jorden.

Jeg håber at i alle får tiden til at gå på fornuftig vis.

 

pas på jer selv og hinanden, så ses vi på den anden side.....

25-02-2020

😮 
vi har vand i kælderen men ikke i hanerne, der er mudder over alt ude i haven, så vi nyder at kunne lege indenfor og bygger togbaner i spændende former og vi bruger alle skinnerne  🙃