Jeg var i mange år (1988-2000) dagplejer, først som privat med en plejetilladelse, fra det der dengang hed familie afdelingen, og fra 1996 som kommunal dagplejer i Vejle kommune.

I 2000 startede jeg på pædagog studiet og har siden 2003 arbejdet med børn fra 0-18 år, sidst var jeg tilknyttet en børnehave gruppe. 

Nu i 2018 er jeg igen klar til dagplejen, jeg har samlet faglighed og erfaringer og er klar til at bruge det i mit arbejde med dit barn.

Jeg går op i at små børn skal være glade hver dag, hvorfor vores dagligdag ofte bliver lidt spontant planlagt, alt efter hvordan børnegruppen er den pågældende dag. Vi har en overordnet plan der ser sådan ud;

mandag: Rolig dag vi leger inde og ude, måske har det været weekend og familierne har haft travlt med besøg eller andet, så er det dejligt lige at starte ugen stille op.

tirsdag: Vi går en tur. Det plejer at være en succes, det er ikke altid vi når så langt, men vi oplever og ser mange ting.

Onsdag: eventuelt besøg hos en anden dagplejer, legestue, bibliotek eller ?

Torsdag: Vi leger ude og inde.

Fredag: Sang & sprog dag, vi har stille sysler så vi er klar til en weekend med familie aktiviteter.

 

Jeg har sammen med Brian, 3 børn der alle er voksne og som har beriget vores liv med indtil videre 5 børnebørn.

Jeg bruger meget af min fritid på familiens høns og mine hunde, jeg er udemenneske og er rigtig glad for naturen her hvor vi bor.

Haven er hegnet ind, den er stor og vi har mange frugttræer og buske, hvorfra vi får en del frugt.